Konsert i Jorekstadhallen, 24. september

Russ Taff David Reite plakat.png
Velkommen til konsert i Jorekstadhallen, fredag 24. september med Russ Taff, David Reite m/ band.

En av de mest anerkjente og prisbelønte gospelartister fra USA, RUSS TAFF, og glamrockmusikeren DAVID LERENG REITE, nå bosatt på Lillehammer, inntar den 24. septemper kl 20 Jorekstadhallen på Lillehammer med en bokstavlig talt salig blanding av glamrock, country og sanger av gospelgruppen Gaither Vocal Band.

Russ Taff har de siste vært medlem av Gaither Vocal Band, som har fått to Grammy Awards. Men de som har levd en stund vil også huske ham som vokalist i gruppa The Imperials som var svært populære på slutten av 70- og begynnelsen av 80-tallet.

Russ Taff har selv mottatt ikke mindre enn 5 Grammy awards, i tillegg til 12 Doe awards, som er gospelverdenens svar på Grammy.



David Lereng Reite er en dyktig musiker på 34 år som har har jobbet som gitarist i mange sammenhenger. For tiden bruker han det meste av sin tid på det kristne glamrock-bandet DIVINE COURAGE. Musikken deres er ofte å høre på radiostasjoner i USA. Reite har satt sammen et band med topp musikere for anledningen og det kan forventes en variert konsert med stor musikalsk spennvidde.